Σκοποβολή

Σκοποβολή. ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Μάθετε Σκοποβολή με τους πιο έμπειρους εκπαιδευτές του ομίλου μας. Ελάτε να γνωρίσετε το ποιο συναρπαστικό άθλημα στον κόσμο!!!!

Η Σκοποβολή είναι ένα τεχνικό άθλημα, με μεγάλη δημοτικότητα παγκοσμίως. Απαιτεί καλή φυσική κατάσταση, τεχνική κατάρτιση καθώς και καλή ψυχολογία. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας μπορούν να    αθληθούν, όχι μόνο σε επίπεδο αναψυχής, αλλά και σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992, χρυσός Ολυμπιονίκης στο πιστόλι 50 μέτρων ανδρών ήταν ο 17χρονος Konstantin Lukashyk, o οποίος εκπροσωπούσε την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Χωρών (EUN), ενώ δεύτερος ήταν ο 58χρονος Σουηδός Ragnar Skanaker, ο οποίος είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα στους Ολυμπιακούς του Μονάχου το 1972 και αργυρά μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Λος Αντζελες το 1984 και της Σεούλ το 1988.

Κανένας δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας τα όλα! Το ίδιο και στη σκοποβολή. Με υπομονή και επιμονή μπορείτε να αποκτήσετε σταθερή και σταδιακή βελτίωση. Η απότομη βελτίωση έρχεται στα πρώτα στάδια, μαζί με την εξοικείωση και την γνωριμία με το άθλημα και τα όπλα. Η σταδιακή και σταθερή βελτίωση θα σας δώσει την δυνατότητα να συναγωνίζεσθε με όλο και καλύτερους και πιο έμπειρους σκοπευτές και θα σας οδηγήσει στην «καλή βολή» και την κορυφή των σκοπευτών. Οι σωστές και τακτικές προπονήσεις θα σας γυμνάσουν σωματικά και πνευματικά.

1 3 2

Η σκοποβολή είναι από τα ωραιότερα αθλήματα και προσφέρει λόγο της ιδιαιτερότητάς του και των μέσων που χρησιμοποιεί, πολύ μεγάλες συγκινήσεις και ξεχωριστή ικανοποίηση στον αθλητή. Παράλληλα διαμορφώνει την προσωπικότητα του ατόμου και το καθιστά πιο υπεύθυνο, όχι μόνο στην προσωπική και κοινωνική του ζωή, αλλά και στην γνώση της χρήσης ενός εργαλείου, όπως είναι το όπλο, ώστε να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο, η οπλοκατοχή και η οπλοχρησία, να πάψουν να είναι συνώνυμα της βίας και της παρανομίας, και να γίνουν συνώνυμα του αθλητισμού και του Ολυμπιακού ιδεώδες.

  • Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αττικής – ΣΚ.ΟΜ.ΑΤ., μπορεί να δεχτεί οποιονδήποτε που θέλει να εξασκήσει ή να εξασκηθεί στο  άθλημα της σκοποβολής, ανεξαρτήτου ειδικότητας ή επαγγέλματος, από ανθρώπους που δεν έχουν κάποια σχέση με το άθλημα αυτό ως και Σώματα Ασφαλείας.
  • Η εκπαίδευση γύρω από την ασφαλή χρήση των όπλων, των πυρομαχικών και τον τρόπο σκόπευσης γίνεται από έμπειρους και πλήρως καταρτισμένους εκπαιδευτές.
  • Στη σελίδα μας θα βρείτε τρόπους να επικοινωνήσετε μαζί μας, χρήσιμες πληροφορίες για το σύλλογό μας καθώς και τον τρόπο που μπορείτε να γίνετε μέλη σε αυτόν. Εδώ μέσα, μπορείτε να ρίξετε μια κλεφτή ματιά στο Άθλημα της Σκοποβολής, και να ανεβείτε για λίγο στο όχημα του, η απλά να πάρετε την μεγάλη απόφαση της μόνιμης επιβίβασης.
  • Μέσω του ομίλου μας θα μπορείτε να αθληθείτε σε Δημόσια και Ιδιωτικά Σκοπευτήρια, να εκπαιδευτείτε - προπονηθείτε σωστά και με ασφάλεια.